Min juleaften!

Lækker bodyscrub med vanilje!

Jeg eeeeelsker idéen om selv at kunne lave sine produkter og disse to i dette indlæg, bruger jeg ofte. Jeg nyder, at de er rene for parabener, uden parfume, jeg ved, hvad der er i og så er de jo billige – 4 rigtig gode ting i ét produkt! 😉 – og så er det jo bare lækkert at kunne forkæle sig selv efter en lang og travl dag! 

image

Bodyscrub

Jeg elsker vanilje og duften af vanilje! Derefter har jeg også tilsat vanilje til denne bodyscrub. Hver gang jeg laver den bliver jeg simpelthen så lykkelig over duften! 🙂 Honningen er god til at fjerne urenheder og give huden fugt.

Ingredienser:
4 spsk. rørsukker
1 spsk. groft salt
Mandelolie
1/2 vaniljestang 
2 tsk. honning
 

Det hele blandes sammen (olie til det liiiige dækker)  og du har dig en lækker bodyscrub! 

Hvis du ønsker en anden og mere frisk duft , kan citron være et godt valg (dog bør den ikke bruges til sart hud) Hvis du ønsker den beroligende følelse og noget der virker beroligende afstressende for huden, er lavendel et rigtig godt valg. 

Kys <3

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

    

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min juleaften!