Hunde og fyrværkeri - dette tip virker!!

Ja, jeg er f***ing stolt!!

 image

Er det ikke vildt, at jeg på disse to billeder næsten vejer det samme?? Lige netop derfor er træning og sund kost så vigtigt!!

En lille succes histore (i hvert fald for mit eget vedkommende!)
For halvandet år siden kunne jeg ALDRIG drømme om at sætte mine ben i et fitnesscenter – jeg havde den formodning, om at kosten (og KUN kosten alene) var vejen frem. Men kosten stammer jo ikke kroppen op!!
Nu kan jeg SLET ikke forestille mig et liv uden træning og den stolthed, jeg føler, hver gang jeg ser på gamle billeder.

At man kan gøre noget godt for en selv og få det SÅ super godt af det – succes og ren lykke!

træning

Jeg startede med at tabe mig 8-9 kg – derefter tog jeg det hele på igen, men forskelligen var, at de 8-9 jeg tabte var fedt og dem jeg tog på var muskler. 

En ting er hvad træning gør for det fysiske udseende – en anden er hvad det gør for psyken. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget mere glad, har mere overskud, mere energi og ja… livet er bare meget bedre!! 🙂 😉

image

Og hvis jeg kan vende mig livsstil, så kan alle!! :*

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen 

Læs også gerne: Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde, Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT En vippeserum der faktisk virker, Jeg er f***ing stolt, Jeg er efterhånden nået den alder, Vind skønne produkter fra Smashbox, UPDATE, permanent makeup LÆBER, verdens BEDSTE primer!!, Permanent makeup LÆBER, Vipper der sidder PERFEKT, verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! permanent makeup øjenbryn,  få det meste ud af din tid i centeret! Super tip til mørke rander om øjnene, Reality-livet har været godt for mig, update! Permanent makeup (øjenbryn), 10 små-underlige facts om mig  Den bedste og billigste tørshampoo, det bedste brow kit ever, spis nu den kål, piger! test af behandling med swiss-skin-renewal, verdens bedste øjenbryn kit,

1 kommentar

  • Kim

    Du er helt vildt lækker – både på før og efter billederne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunde og fyrværkeri - dette tip virker!!