Let, lækker og sund jordbær sommerdessert!

10 mærkelige, underlige eller “hyggelige” facts om mig

10410663_10206232485183851_3433081057676506229_n

Vi har alle ting eller gør ting, som vi godt selv ved er lidt mærkelige – ja, faktisk underlige. F.eks. at cyklen skal stå på den samme plads hver dag, at sengetæppet skal vende på den rigtige måde, at man bare hader en eller anden dagligvare butik, men faktisk ikke ved hvorfor osv.

Jeg har her skrevet 10 ting ned, som jeg gør og som der er helt normale for mig, men som set udefra godt kan virke lidt sære 😉

 

1. Jeg sprayer næsten altid mit tøj med Rodalon, inden jeg vasker det. Jeg har en eller anden forstilling om, at hvis der nu skulle være nogle sleeeemmmmmeee bakterier på mit tøj, så er de i hvert fald væk, når jeg bruger Rodalonen – hvilket jo egentligt også er rigtigt, men om min strikketrøje altid behøver et spray…. 😉

 

2. Jeg hader at gå ture i skoven, og jeg ved faktisk ikke hvorfor. Jeg elsker at gå ture alle andre steder men i skoven… – not so much!  

 

3. Jeg nusser mig selv på armene, når jeg sover – og vågner ved det.

 

4. Når jeg er alene kører der altid Mads & Monopolet eller De Sorte Spejdere (ja, jeg hænger stadig fast i fortiden!) på min mobil – hvilket vil sige, at jeg har hørt alle afsnit mindst 3-4 gange.

 

5. Jeg drikker altid danskvand og meget af det! Jeg kan faktisk blive helt i dårligt humør, hvis der er ikke er mere i kulsyrepatronen på min Sodastream, og jeg er nød til at tage alm. vand med mig på farten.

 

6. Jeg går næsten altid med sports bh og derfor har jeg sjældent en “rigtig” bh på. Jeg synes, at sports bh’er er så dejlig komfortable  og lækre at have på! 😀

 

7. Jeg går altid rundt i hyggebukser og hyggesokker, når jeg er hjemme. Og man ser mig aldrig med bare tæer derhjemme – altid hyggesokker!

 

8. Jeg går så godt som aldrig i havet. Det kan tælles på en hånd, hvor ofte jeg har været i havet som voksen. Jeg kan simpelthen have tanken om, at jeg kan træde på et eller andet, jeg ikke kan se! You never know! :Z

 

9. Jeg skifter sengetøj to gange om ugen – og den sidste dag (eller anden sidste dag) 😉 inden jeg skifter, får misseren (mine hunde) lov til at komme op og putte med mig.  

 

10. Jeg kan være et meget distræt menneske. Alle mine venner/veninder ved det heldigvis og tilgiver mig for, at jeg ikke altid får svaret på sms’er og opkald eller hvis jeg ikke liiige lægger mærke til, at de har fået farvet hår (fra blondt til brunette) eller lign. Det er derfor, jeg har de bedste og kærligeste venner og veninder! 😀 <3

 

Det var 10 facst om mig, der måske er lidt underlige – men de gør mig til mig! <3 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let, lækker og sund jordbær sommerdessert!