• ···
Bananpandekager!!

Loooove this!! Illusionskirt.dk

Jeg har modtaget de fedeste kjoler og buksedragt af Illusionskirt. Hvis I elsker tøj så meget, som jeg, vil I eeeeelske deres hjemmeside! De har de fedeste ting!! Tjek dem ud her!

Jeg undskylder kvaliteten på billederne, men jeg tog dem i går aftes og min store meget-lysende lampe, var desværre lige pludselig uden virkende pære.

IMG_4601-0.JPG

Jeg er heeeelt vild med denne buksedragt! Den er vildt sød, elegant, men har dertil også et strejf af noget frækt med den dybe kavalergang! 😉

IMG_4603.JPG

Bæltet jeg har på til denne buksedragt er fra den stribede kjole, der kommer længere nede på billederne.

IMG_4602.JPG

Denne kjole er en rigtig dejlig, laksefarvet og let sommerkjole. Meget behagelig at have på. Den fungere super godt både med og uden bælte.

IMG_4598.JPG

Jeg er allerede forelsket i denne stribede kjole!! Den er SÅ flot, lækker og skøn – og så smyr den sig bare perfekt om kroppen!

IMG_4600.JPG

IMG_4597.JPG

Næste gang jeg skal til noget på en rød løber eller noget lignende, bliver det uden tvivl i denne sensuelle, elegante og super smukke sorte kjole – jeg ville næsten ikke tage den af igen, da jeg endelig havde fået den på! 😀

Tjek illusionskirt ud, piger! http://illusionskirt.dk

Kys herfra! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager!!