Hvis du lægger dig ned og siger som en dørmåtte, så bliver du jo også behandlet som en dørmåtte

Gratis drinks hver dag – året rundt!

13087380_10208455766284489_6416494831317562597_n

Det var faktisk min kusine fra Aalborg, der præsenterede mig for Heaps Drinks, da hun var på besøg hos mig her i København. Hun fortalte mig om denne smarte app, hvor man hver dag, året rundt kunne få en gratis drink før midnat på mere end 50 barer/natklubber rundt i København og Århus – folk der kender mig, ved at jeg allerede dér var MEGET interesseret i denne app 😉 Udover sin gratis drinks får man adgang til en masse super gode tilbud og rabatter på shots, drinsk m.m. man evt. kan benytte efter den gratis drink – lækkert!! 

Nu har I mulighed for at prøve denne app gratis i en måned. Appen er en form for medlemsskab til 49 kr pr. måned. Hvilket vil sige, at man faktisk efter første gratis drink har mere end tjent pengene ind igen 🙂 Nå, men nu har I mulighed for at prøve appen helt gratis i en måned for at se, om det er noget for jer – derefter kan I jo bare melde sig ud igen, hvis det ikke er noget for jer – men tro mig, man bliver lidt afhængig af denne app, så jeg betvivler lidt, at I melder jer ud igen, for det er sgu et smart koncept! I skal blot bruge koden: RikkeChili for at få en gratis måned (jeg beskriver nedenfor hvordan)

I skrivende stund har appen over 5000 brugere og over 50 samarbejdsbarer i København og Aarhus.

Hvordan gør man så?

  • Du skal være 18 år og have en iPhone
  • Du henter appen “Heaps Drinks” i App Store.
  • Når det er gjort, kan du logge ind via Facebook (Heaps Drinks poster ikke noget på din Facebook) 
  • Derefter klikker på “I have an invite code” og her skriver du RikkeChili
  • Derefter bliver du bedt om at indtaste dine kontooplysninger. Du bliver ikke trukket i de 4 første uger, så hvis du melder dig ud af medlemskabet inden for de 4 uger, bliver du slet ikke trukket noget.

Og så er du i gang! Herefter vælger du bare en bar og en drink og viser dit valg til bartenderen. Og dette kan du gøre hver dag – hele måneden  København og Århus – det er sgu da smart! 

Så hop ind og benyt dig af koden RikkeChili og få muligheden for at benytte alle de dejlige fordele ved Heaps Drinks! 🙂

1-drink

Sponsoreret indlæg

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du lægger dig ned og siger som en dørmåtte, så bliver du jo også behandlet som en dørmåtte