Ja, jeg er f***ing stolt!!

Øjenvippe serum DER VIRKER!

Jeg har læst rigtig meget om forskellige vippeserummer over det sidste stykke tid – de er jo blevet ret populære 

Jeg har afprøvet nogle forskellige, og har faktisk fundet et, der bare virker – til perfektion, hvis I spørger mig!  Jeg har haft lidt skøre vipper, det sidste års tid og har egentlig været lidt ked af det, da jeg ellers altid har været så glad for mine vipper – de var naturlig lange, fyldige og flotte. Derfor tænkte jeg, at nu måtte jeg jo gøre noget ved det! 

På billeder her under kan I se forskellen fra inden, jeg startede med at bruge serummet (billede 1) 4 uger inde i forløbet (billede 2) og 8 uger inde i forløbet (billede 3) 

image

Jeg er selv ret imponeret over resultatet! Endelig har jeg flotte, fyldige og vipper (uden huller) igen – og faktisk lidt længere end normalt! 

image

Serummet hedder kort og godt Super Lash vippeserum og er fra ECURI cosmetics. Det kan købes via Art By Nikka (send blot en PB inde på siden), via mail (mail@ecuri.dk) eller på sms: 22266620

image   

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg er f***ing stolt!!