Træning og makeup - what is the f***ing problem?!

Den største beauty fejl jeg nogenside har lavet!

image

Vi har alle været der, lavet en beauty fejl, som vi engang synes bare var det smukkeste…. set i bagspejlet – Not so much! F.eks. at lægge 20 lag af mascara på (ja man ligger MEGET mærke til dine øjne nu – men kun grundet din vanvittige klumpede mascara!) En aaaalt for mørk foundation, så hals og ansigt har to forskellige farver, eller foundation på tøjet fordi man fører foundationen helt ned til trøjen for at udjævne farve forskellen – det er bare ikke super heldigt! Tegne læberne op med en læbestreg – langt udover ens egen læbekant, så man får større læber (jeg behøver vist ikke at skrive mere her) 

Og så kommer den STORE beauty fejl jeg har begået, for trust me, jeg har også været der, da jeg var 14-15 år – ohhh yes!!

Øjenbrynene!! At barbere det hele væk og tegne en streg! (billedet er taget af et “ægte” billede, så min pande ser kæmpe nu og ansigtet lidt mærkeligt – but you get the point) – Look at the brows! 

image

Ohh no!

image

Hvorfor var der ikke nogen, der sagde noget til mig, altså?! – En der var mere erfarende! Tænk sig, at jeg har gået rundt sådan. Og keep in mind, at dette er et skolebillede, hvilket vil sige, at jeg VIRKELIG har taget mig tid til at få min makeup til at sidde perfekt her (Really?!)

Og for at gøre ondt være: min elskede og meget savnede mormor havde dette billede hængende i en ramme hos hende, hvilket vil sige, at hver gang jeg var på besøg hos hende, blev jeg mindet om denne utrolige dumme ting, jeg gjorde som teenager :/

image

Jeg ser desværre mange, der laver sådanne beauty fejl i større eller mindre grad og det er bare så ærgerligt!

Så inden du får en god idé om at bruge en alt for mørk foundation, alt for meget mascara eller finder skraberen frem, så tænk lige en ekstra gang – det kunne jo være at det naturlige var bedre end alternativet 😉

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: TEST: Nivea Aftershave For Men som primer —- Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

6 kommentarer

 • Maria

  Hej Rikke!

  Jeg ved godt det måske ikke lige passer ind til dette blog indlæg men jeg er simpelthen nødt til at spørge dig om hvor du får ordnet dine øjenbryn? Jeg har fra naturens side også tykt hår og vil gerne have tykke øjenbryn som dig.

  Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Maria.
   Jeg har altid været heldig med mine øjenbryn, dog har jeg mistet nogle hår over de sidste par år – dette og min løsning på dette, har jeg skrevet et blogindlæg om (her)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Oh my God, du var modig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Det er sååå sjovt. lavede præcis samme fejl. mine var bare næsten værre. de var tykt tegnet op og stødte næsten sammen. stoppede den dag jeg vågnede hos kæresten som 15 årig med en sort streg (mit øjebryn) helt oppe i panden. Vi griner så meget af den periode i min familie. Jeg lignede noget der var løgn. Og brugte også ALT for lys pudder. ikke god kombi. Lignede et spøgelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Haha! Jamen, det er jo helt genialt – det værste er, at vi syntes, det så sååhh godt ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Jeg bryder mig ikke om de små tynde øjenbryn. Mere tydelige fyldige ser meget bedre ud, selvf uden at de blir buskede.. Dem du har nu, er helt perfekte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning og makeup - what is the f***ing problem?!