Test af Swiss Skin Renewal

Kokosolie! Et vidundermiddel på så mange måder!!

Kokosolie er fantastiske at bruge i mad (jeg bruger faktisk ikke rigtig andre olier) men det kan faktisk bruges til MEGET andet og mere! Læs med her og få nogle idéer 🙂

image
Billedet taget fra http://www.viunge.dk/skoen/skoenhed/kokosolie-din-nye-skoenhedsfavorit#billede-6

Kokosolie har en fast konsistens ved rumtemperatur, så hvis olien skal blandes med andre ingredienser, skal den varmes op først – dog smelter kokosolie ved kontakt med huden, så det er nemt at smøre sig ind i. Man kan både købe kokosolie med en naturlig duft/smag af kokos og uden duft/smag. Kokosolie kan købes både økologiske og ikke-økologisk. Og så er det et billigt alternativ til de respektive ting/produkter, jeg nævner herunder. 

 

Barberskum

Drop at bruge penge på dyrt barberskum – brug i stedet kokosolie. Da kokosolie virker antibakterielt er den rigtig god til barbering og så fugter den også huden. Smør olien på og barber som normalt.

 

Vandfast mascara- fjerner

Dette råd har jeg først lige fået for et par dage siden og jeg elsker det allerede! Jeg bruger, som jeg har nævnt i et tidligere indlæg om mascara, kun vandfast mascara (læs indlægget her) Jeg synes generelt, at øjenmakeup-fjernere er lidt dyre, derfor var jeg lykkelig for at finde ud af, at man faktisk med fordel kan bruge kokosolie! SKØNT!

 

Body oil

Jeg bruger så godt som altid kokosolie, når jeg har været i bad, til at smøre min krop ind i. Det er så fugtiggivende og føles super lækkert på kroppen – og blødheden… Wow!  

 

Læbepomade

Hvis du er vild med smagen af kokos kan kokosolie med fordel bruges på læberne. Fedtsyrerne i kokosolien laver en barriere, som holder fugten fast – perfekt i dette vintervejr! 

 

Tørre hænder

Tørre hænder er næsten umulige at undgå med de vintre vi har i Danmark. Her er kokosolie også super god, da den er så fugtgivende. Pas dog på med at smøre for meget på, da det godt kan fedte en del. Hvis du ønsker at lave en handcreme/olie af kokosolie men med en anden duft, så køb en duftfri kokosolie, smelt olien ved svag varme i en gryde og tilsæt din yndlingsduft (jeg er vild med vanilje, så jeg tilsætter ofte 1/2-1 vaniljestang) hæld det i en lille krukke, og lad det køle af – lige til at smide i tasken og have med på farten! 🙂

 

Hårmaske

Jeg er helt holdt op med at købe hårmasker, efter jeg har prøvet at bruge kokosolie som hårmaske. Måden jeg gør det på, er ved at smøre lidt kokosolie ind i mit hår, inden jeg går i seng (håndklæde på hovedpuden) Om morgenen vasker jeg håret. Det giver det mest fugtet hår, da kokosolie trænger rigtig godt ind i håret – elsker det 🙂

 

Neglebåndsolie

Det kommer nok ikke bag på så mange at jeg eeeeelsker smukke negle! 😉 Men hvad er smukke og elegante negle, hvis huden omkring og især neglebåndene er flossede og grimme? Her er kokosolie et perfekt middel. Påfør en lille smule kokosolie et par gange om dagen og efter et par dage, vil du kunne se en stor forskel!

 

Bodyscrub

Jeg har tidligere lavet et indlæg om hjemmelavet bodyscrub (I kan læse det her) i stedet for at bruge mandelolie, kan man også bruge kokosolie – og hvis det er kokosolie med duft, bliver den super lækker! 🙂

 

Massageolie

Der er ikke noget bedre end en lækker massage – her er kokosolien også fantastisk! Du kan også tilsætte lidt kokosolie til din almindelige massageolie – det vil hitte! 😉

Det var de lækre tips, jeg kender til med kokosolie – lad mig endelig høre, hvis I kender flere! <3 

Læs også gerne få det meste ud af din tid i centeret, Kosten betyder mesttræning og motivation, permanent makeup øjenbrynverdens bedste primer!, min største skønheds hemmelighed

Instagram: @rikkechili

4 kommentarer

 • elisabeth

  Bliver hårene ikke umulige at skylle af ens skraber, hvis de har kokosolie at “hænge fast” i ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Elisabeth.
   Nej det synes jeg ikke. – for mig er det lidt det samme som alm. barberskum – bortset fra at benene bliver meget mere bløde af kokosolien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvilken kokosolie vil du anbefale ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Jeg er ret glad for den fra Urtekram, da den er økologisk og man får meget for pengene. Dog kan de selvfølgelig også findes billigere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Swiss Skin Renewal