Kokosolie! Et vidundermiddel på så mange måder!!

Den absolut BEDSTE Peel Off maske!

Jeg er helt vild med denne skønne maske og har brugt den i et års tid nu. Min hud bliver så dejlig blød, lækker og ikke mindst ren, efter jeg har brugt den!

image

En af grundene til, at jeg er vild med denne maske (selvfølgelig udover at den virker) er at den er fri for parabener, farvestoffer, parabener, mineralske olier og silikone – og så er den produceret i Danmark (man kan dermed være næsten 100% sikker på, at den er produceret under ordnede forhold) 

– Og masken er selvfølgelig: Black Peel Off Mask fra JorgObé!

Matas skriver bl.a. om den: “JorgObé The Original Black Peel Off Mask renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin naturlige fugtbalance, så den efterlades blød og med tydeligt reducerede porer.” (mere fra Matas side og prisen kan læses her)

 Jeg bruger den ca. 2 gange om ugen om aftenen, så min hud kan få ro bagefter i løbet af natten. Den hjælper virkelig godt på døde hudceller og tilstoppede porer og min hud er super blød bagefter.  

På med din yndlings natcreme bagefter og nyd din “nye” pæne hud 🙂 <3 

 

2 kommentarer

 • Trine M.

  Hej 🙂 hvor dejligt at høre om en “kur” mod de onde hudorme, der faktisk virker 🙂 siden du bruger masken 2 gange om ugen, hvor længe holder en hel tube så ca.?
  Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Trine! 🙂
   Den holder ca. et halvt års tid. Den koster ca. 200 kr, så det er ikke alverden for et halvt år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosolie! Et vidundermiddel på så mange måder!!