Den lækreste og nemmeste måde at spise blomkål på!

Hårfjerning med Shai! – og vind en rejse til Barcelona + lommepenge!

Som I alle nok ved, går jeg meget op i hudpleje, og det gælder jo alle facetter af hudpleje og mit udseende – dermed jo også hårfjerning.

image

Jeg har i længere tid haft ekstra følsom hud, hvilket medvirkede at min hud blev ret irriteret efter barbering, og hvad nytter det så? – jo hårene er fjernet, men det er jo ligesom et fedt, når man så får små røde knopper i stedet for – ikke særligt lækkert! Og især ikke når der nu endelig er lidt sommer, og man gerne vil vise benene lidt frem! – Og dette skete på trodt af, at jeg selvfølgelig skiftede blade ofte, og jeg skiftede også selve skaberen ud. Så da jeg modtog Shaibox, tænke jeg, at jeg jo ikke havde så meget at tabe – men hold k***, hvor fandt jeg ud af, at jeg havde VILDT meget at vinde!! – Første pakke fra Shaibox koster kun 99 kr. – så man sparer over 400 kr.!

Hvis man bestiller en Shaibox indenfor de næste 14 dage, er man også med i konkurrencen om en skøn rejse til Barcelona + lommepenge, 1000 Euro (ca. 7450 kr.) Jeg vil fortælle, hvordan man deltager i konkurrencen, efter jeg har skrevet lidt om produkterne <3

image

Serien hedder Essentials, og den pakke jeg har modtaget består af en shave-gel, som også kan bruges som bodyshampoo, Q10 ansigts wipes, Shai bikini skrabere, en alm. Shai skraber og 4 refill blade – det hele ligger i en rigtig girlie toilettaske!

image

Jeg er helt vild med shaving-gelen! Den dufter sådan lidt fersken og citrus agtig og er nem at fordele på kroppen. Jeg tror klart, at denne gel har været med til at hjælpe mig og min hud, når jeg barberer mig.

image

Da jeg til tider bor i min kuffert er wipes’ede super lækre at have med på farten. De indeholder Q10 (Q10 er et coenzym, som er en nødvendig del af vores kroppes energiproduktion – I har sikkert hørt ordet før i forbindelse med hudpleje produkter) DE er lækre at arbejde med og milde imod ansigtshuden.

image

Shai bikini-skaberne er jeg HELT hooked på! De er simpelthen bare så smarte!

image

De er skønne at arbejde med og nemme at have med at gøre og ja, så er de jo bare super kære! 😉 Da vores hud er noget mere sensitiv ved og i bikinilinien, er der tilført en stribe med E-vitamin, lavendelolie og aloe vera. Denne giver ekstra fugt (udover den fugt shaving-gelen giver i forvejen) Der er 3 med i pakken.

 

Sidst (men absolut ikke mindst) kommer vi til Shai-skraberen – den er i første pakke. Den er så lækker! Den ligger virkelig godt i hånden. Hvis man har lange negle (som jeg) eller har en lidt større hånd, er det meget lækkert, at man kan få et ordentligt greb om skraberen, og det kan man virkelig om denne! Den er fleksibel og følger kroppens til perfektion. En af de fede ting ved at få tilsendt en Shaibox hvert kvartal, er at hvis man nu skulle være så uheldig, at skaberen går i stykker, så får du en ny – kridt og frit! Det er sgu da lækkert! – Der er 4 refill blade i pakken.

image

image

Skraberen ligger rigtig godt i hånden og er nem at håndtere.

image

For at være med i konkurrencen om rejse til Barcelona og 1000 euro i lommepenge, skal du bare tilmelde dig online på Shaibox – det kan gøres her! – den første pakke koster kun 99 kr. – her sparer du altså over 400 kr. (dette tilbud gælder kun nye kunder) Derefter modtager du hvert kvartal en pakke med posten indenholdende nye barber blade og skønhedsprodukter, der passer til årstiden, til en værdi på over 500 kr. – Du betaler kun 299 kr. Der er ingen bindingsperiode, så hvad er der lige at tabe. Hvis du efter første pakke finder ud af, at det ikke lige er noget for dig, kan du jo bare opsige abonnementet igen – dog tror jeg ikke, det sker, da produkterne virkelig er af super god kvalitet!! 🙂

Instagram: @shaibox

Instagram: @rikkechili

Sponsoreret indlæg (Læs om mine egne holdninger, retningslinjer og sikkerhed for hvilke sponsorerede indlæg, jeg vælger – og for din sikkerhed og tryghed for dem) 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste og nemmeste måde at spise blomkål på!