Jeg eeeeelsker supper. Det er en god måde at blive dejligt mæt på uden at man føler sig tung og uden at få alt for mange kalorier indendørs – selvfølgelig med mindre man fylder supperne med fløde 😉 Men da jeg elsker en dejlig cremede konsistents, har jeg fundet et godt alternativ, som jeg også bruger her, så suppen stadig bliver lækker cremet, men uden alle de negative sider 🙂
(4-5 personer)
Ingredienser:
-1 økologisk hokkaidogræskar, udstenet og skåret i grove terninger -2 rødløg, hakket fint -1 spsk. kokosolie -2 fed hvidløg, finthakkede -½ tsk. chiliflager -1 knsp. vaniljepulver eller ½ stang vanilje. -salt -friskkværnet sort peber -1 liter vand -1 spsk. Herbamare e.l. økologisk suppeboullion -Lime + Det Gode Flødealternativ fra Oma
Sautér græskarterninger og rødløg og hvidløg i kokosolie. Græskaret behøver med fordel ikke at blive skællet, men hvis man bruger et ikke-økologisk græskar, skal det skælles.
Det skal have ca. 15 minutter i en gryde ved mellemhøj varme, til de er møre. Tilsæt vand og Herbamare, salt, peber og chili – bring suppen i kog, og lad den simre i yderligere 15 minutter. Blend suppen med Oma flødealternativ, limesaft og vanilje
Ingen kommentarer endnu