Samadhi Spa - himmerige på jord

Min træning og resultater (Del 1)

image

Jeg har fået en masse spørgsmål vedr. min træning – Hvad jeg spiser, hvordan jeg har opnået mine resultater, hvordan jeg bibeholder motivationen og hvad jeg gør, når jeg falder i. 

Grundet dette, vil jeg nu komme med en række indlæg om træning, kost, motivation, proteinpulver/produkter, udfordringer, resultater osv. 

But first things first: Fra tanke til handling!

Tanker er toldfrie – og ofte resultatsfrie!! Jeg overvejede at begynde at træne 6 måneder, INDEN jeg faktisk endelig befandt mig i centeret (Nu sidder jeg jo bare og tænker “hvis jeg bare var begyndt de 6 måneder før!!” – Ohhh well!) Det der endelig fik mig afsted, var at jeg var havnet i en meget stresset periode af mit liv. Jeg kunne ikke sove ordentligt, følte indre uro, havde ofte hovedpine, var meget træt og irritabilitet m.m. (tænk sig at man skal helt derud, før man overvejer noget der rent faktisk (videnskabeligt bevist) er skide sundt for en!)

Nå, men min læge gav mig nogle sove -og beroligende piller, for at jeg kunne få sovet lidt (sov ca. 3-4 timer hver nat i denne periode) og en reprimande om at overveje træning (udover min cykling rundt i København)

Da min roomie skulle 3 måneder på ferie, fik jeg en ny midlertidig roomie, og hun trænede – MEGET! Hun var i centeret 4-6 gange om ugen, og jeg blev sgu lidt inspireret af hendes energi, overskud, friskhed osv. Dette plus min læges ord satte skub i noget. Jeg tog mig sammen, meldte mig ind i et center og resten er historie! – Tænk sig, at jeg skulle ALT dette i gennem, inden jeg tog mig sammen – fjols! 

Den første måned jeg trænede, lavede jeg den klassiske fejl: Jeg trænede, hvad jeg troet, var det jeg skulle træne og var det rigtige! Jeg trænede mave (men ikke ryg), jeg trænede triceps (og ikke biceps) osv. Jeg tog ikke de samme sæt osv.  – bare hvad jeg lige følte, jeg kunne holde til. (behøver jeg at sige, at min holdning og var heeelt gal?) Så for at spare jer nybegyndere for at lave samme fejl: snak med en træner!! – Du får den rigtige vejledning, hurtigere resultater og undgår skader!

I næste indlæg vil jeg skrive lidt om mad. Både med på turen og hjemme. Hvad er godt at have i skabene og køleskabet for ikke at falde i den store sukker-fælde.  

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Skønhed

 

Samfund

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samadhi Spa - himmerige på jord