Hvad FANDEN sker der?!

Chleopatra! Så lækre produkter!

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er vild med økologiske skønhedsprodukter. Og der vinder Chleopatra Oils stor tilpas hos mig!

2 prro Jeg har modtaget disse lækre produkter fra Chleopatra Oils (Tjek hjemmesiden ud her)

Olie ansigt

Denne ansigtsolie har jeg brugt i lidt over et års tid og jeg må indrømme, at jeg sværger lidt til den! Den indeholder ikke parabener og parfume og så er prisen også god. Den er hurtig og nem at massere ind i huden og fungere godt under ens dag -og natcreme. Dertil gør den huden dejlig blød og lækker. Elsker den!

KokosolieJeg har tidligere skrevet et indslag om kokosoliens fantastiske virkemidler (I kan læse indslaget her)

Kokosolie tæt på

Jeg har de sidste par dage brugt denne kokosolie og jeg må indrømme, at den er rigtig god! Jeg bruger kokosolie til rigtig meget forskelligt, da det bare er et kæmpe vidundermiddel  (som skrevet i mit tidlgere indlæg) Jeg har ofte 3-4 små glas kokosolie stående, da jeg blander dem med forskellige olier (mynte, vanilje, citrus osv.) – så har jeg altid en duft til ethvert humør 🙂

Olie i hånd

Olie på finger

Kokosolien er koldpresset og smelter ved 25 grader og er derfor nem at fordele på kroppen. Kokosolie er en af de bedste hudplejeprodukter fra naturens side af – helt uden fyldstoffer, parabener og kunstige ingredienser – lige noget for mig! <3

hh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad FANDEN sker der?!