Synde - lidt!

Lækre ristede græskarkerner

Jeg er lidt sent på den i forhold til halloween, hvor man egentligt kunne bruge alle de græskarkerner, man alligevel gravede ud af græskaret og smed ud. Heldigvis kan kernerne også købes i supermarkederne, og så må vi jo gøre det indtil næste år 🙂

image

Jeg elsker ristede græskarkerner. Jeg spiser dem som et godt allernativ til andre snack, man kunne finde på at kaste sig over (chips, popcorn, slik osv.)

Jeg rister dem ofte med lidt kokosolie og salt – nemt og enkelt. Men i dag ville jeg prøve noget lidt nyt, så jeg tilsatte lidt flere ingredienser.

  • 3 fed hvidløg

  • 1 hel hakket frisk basilikum

  • 2 tsk. Allround krydderi

  • kokosolie til stegning

  • 150 g græskarkerner

  • Evt. lidt salt

Fremgangsmåde:

En stegepande varmes op på høj varme, hvorefter der tilsættes olie samt fint hakket hvidløg, hakket frisk basilikum og allround krydderi. Der røres godt rundt, så intet brænder på, og så tilsættes kernerne. Der omrøres igen. Kernerne skal riste til de begynder at få lidt farve. Jeg synes godt, at kernerne må poppe lidt. Dette gør, at der kommer luft inde i kernerne og at de bliver “runde-agtigt” og det kan jeg godt lide.

Når kernerne er færdigristet, hældes de på et stykke køkkenrulle, så overskydende olie bliver suget fra.

Disse græskarkerner er også rigtig gode til salaten!

Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Synde - lidt!