Loooove this!! Illusionskirt.dk

Min forvandling

Dette er meget grænseoverskridende for mig, men jeg synes, at det er ret vigtig, nu hvor jeg taler så meget om sundhed og poster meget om min livsstilsændring, at jeg viser min transformation. Jeg står desværre lidt forskelligt på billederne, men jeg synes sagtens, at man kan for en fornemmelse af den forvandling, jeg har gennemgået! 🙂 – så her er den:


IMG_4761.JPG

Jeg har tabt mig 6 kg på billedet til højre (da jeg ikke er så høj, skal der ikke meget til, før at jeg ser “buttet” ud – og min grænse er så 6 kg) 😀

Da For Lækker Til Love blev optaget, var jeg begyndt på min livsstilsændring 1 måned forinden og havde tabt mig ca. 2 kg. Og nu hvor jeg sidder og ser, hvordan jeg så ud der og nu, er forskellen KÆMPE for mig og det giver mig bare MERE blod på tanden til at fortsætte!

IMG_4657.PNG

Her har jeg ydeligere tabt mig ca. 2 kg – det vil sige 8 kg i alt. Jeg vil ikke tabe mig mere end dette 🙂

Jeg har ikke ændret mit motion niveau, kun mine spisevaner og skiftet mange af mine madvarer ud med andre.

Meningen er ikke at jeg skal blive super slank! – det ville slet ikke være mig! Jeg skal bare have det godt med mig selv og SELV være tilfreds! 🙂

IMG_4658.JPG

Jeg er langt om længe super glad, tilfreds og lykkelig over min krop! Jeg har det fysisk og psykisk meget bedre, end da jeg spiste sukker, hvidt brød og stivelse som en del af min alm. dagligdags kost.

En af de store sidegevinster ved min livsstilsændring er også, at min hud er blevet pænere – og ikke kun i ansigtet, jeg har langt mere energi og jeg er mere glad og meget mere frisk! 🙂

Det er ikke nemt for mig, at smide billeder op af mig, da jeg var på mit største, men jeg synes lidt, at jeg skylder at vise mine fremskridt – måske kan det også give lidt motivation til andre 🙂

KYS! <3

13 kommentarer

 • Nicoline

  Ej hvor er du sej! Man kan virkelig godt se forskellen 😀
  Dejligt at du laver sådan et indlæg, for vil også meget gerne have det bedre med mig selv, men det er bare svært :'(

  Mange tak for lidt hjælp<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Nicoline!
   Først og fremmest tusind tak for dine søde ord 🙂
   Jeg har også kæmpet lidt med at få det godt med mig selv. Men jeg tror på, at så længe at man spiser rigtig, har mennesker omkring en med et positivt sind og forsøger at se det gode og glade i livet, får man det også bedre med sig selv.
   Jeg håber meget at det kommer med tiden for dig – du skal altid huske, at der findes ingen perfekte mennesker – vi er alle forskellige og det er faktisklidt af en gave i sig selv 🙂
   Knus til dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Wow!! Hvor er det bare godt gårt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Prøver lige igen.. Tidligere kommentar gik ikke helt igennem 🙂

  Wow hvor er det altså bare godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wauw! Det er virkelig flot! Hold op du ser fantastisk ud! Hvor er du altså sej 🙂

  Var det meget hårdt de første uger at undvære sukker, stivelse osv?

  Du er en stor inspiration, hvor er du modig at dele det. Mega fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Louise!
   Dine ord varmer meget! Tusind tak!
   Jeg må indrømme, at den første uge var ret svær! Så derfor er det altid en rigtig god idé at have mad omkring dig, som du er særlig glad for (der selvfølgelig ikke indeholder sukker, stivelse osv.) For mit vedkomne var det vandmelon, ristede mandler/græskarkerner, banan/kakaopandekager m.m. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joakim

  Hej Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Rikke

  Jeg har læst rigtig meget om lchf livsstilen og synes at det altsammen lyder rigtig fint.
  Jeg har købt bogen; Ned i vægt med lchf og er spændt på at komme igang.
  Jeg har dog et par spørgsmål, som jeg håber at du vil svare på – for jeg synes ikke jeg kan finde det andetsteds.
  Kan man træne optimalt? Jeg styrketræner og cardio træner – vil man stadig kunne yde det samme?
  Jeg har også et studie jeg skal passe, vil man opleve hovedtræthed og have problemer med koncentrationen? Tilsidst så er jeg nok, som de fleste andre der starter denne livsstil. MEGET nervøs over mængden af fedt – hvordan styrer man mængden og portionerne bedst?
  Jeg ved selvfølgelig godt at du kun kan tale ud fra egen erfaring, hvilke jeg meget gerne vil høre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iami

  Det er flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super sejt! 😀 Tillykke med de flotte fremskridt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loooove this!! Illusionskirt.dk