• ···
Den bedste behandling til fjernelse af hyperpigmentering

Fitfashion – Rabatkode og m.m.

d1a679ee-1134-42de-a0d6-677730b3f0b2

Freddy Wr. Up.! 

image

Jeg har meeeeeget lææænge været meget stor fan af Freddy Wr Up bukser – det er primært det eneste buksemærke, jeg ejer  (længere nede i indlægget er der en rabatkode på 15%)

image

Der er flere grunde til, at jeg er så vild med disse bukser: Freddy’s bukser sidder simpelthen som om, de er skræddersyet til mig, synes jeg. Og så giver de ingen handtag – jeg er især vild med  regular waist og high waist. Dette er primært pga. min figur – jeg synes, det er pænest til mig. 

b1d0f5ce-63ce-4746-806c-ebbae98b99fd

Udover dette sidder de bare ret godt. Her under på billedet er de to første billeder (nederst) med alm. bukser og de resterende er med Freddy’s. De sidder ret godt og er så behagelige at bevæge sig i.

56bed539-f67a-4fe0-9784-2dae751fab1f

 

 

Fitfashion.dk  har lynhurtig levering, en meget overskuelig webside, gode tilbud m.m.

 

image

Disse bukser på det ovenstående billede er regular waist, dvs. 3 cm højere end de alm. Wr Up. Lige fra første gang jeg prøvede Freddy bukserne, blev jeg været positivt overrasket! Træningen har endnu ikke(!) givet mig min drømme bagdel, men med disse på, er den der (lidt snyd, men hvem snyder ikke lidt i dag? – og jeg arbejder med plastikkirurgi – hvis der er nogen, der ved det, så er det mig!)

image

Jeg var faktisk lidt betænkelig ved, at disse træningsbukser er lavtaljede, men jeg må indrømme, at jeg ikke har haft mine ellers yndlings-træningsbukser på siden – tror jeg har fået en ny favorit! Jeg troede faktisk, at de ville være dårlige at squate i, da de er lavtaljede, men alle Freddy bukserne er lavet så smarte, at de har en slags gummi kant, hvilket gør, at det faktisk er lige meget hvilken bevægelse man laver – det bliver hvor de skal! Det er sgu smart! Og så giver de jo bare en super butt! 😉

image

Der findes så mange kopier af Freddy bukserne, men de kan slet ikke hamle op med den ægte varer. De ægte er så lækre i materialet, der er rigtig meget stræk i og de sidder bare som de skal og bliver der.

Udover Freddy bukserne er jeg også blevet lidt fan af deres BLACKNCY. Blackncy var det nyt brand for mig, så første gang jeg stødte på det var på Fitfashion.

85b10df2-e7cf-4976-98f9-2227c9835514

Disse stiletter er faktisk ret behagelige at gå i (udtaget første gang jeg havde dem på) Det var som om, de lige skulle gåes til. Derefter har jeg elsket at bruge dem. Jeg valgte også at tage dem på til Divaer i junglen forpremiere (og det var faktisk den aften, jeg gik dem til)

90935fb9-bd24-4f35-a79b-9e4dd63550ec

 

ed023183-70db-414a-9423-daf737024f4d

9c7a8450-07f1-4cc6-b11e-aaa9e1883ad9

 

FitFashion smider til tider konkurrencer op om bukser på deres Facebook – hop ind og følg med der og hold dig opdateret om alle konkurrencerne.

På deres Instagram-profil bliver der smidt mange lækre billeder op og man kan følge med i hvilke nye modeller der kommer hjem.

Spar 15% på alt på Fitfashion.dk  ved brug af denne kode (RIKKECHILI) ved bestilling! 

I vil ikke fortryde køb af disse bukser! De er simpelthen SÅ geniale!! 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste behandling til fjernelse af hyperpigmentering