Hvorfor anbefaler jeg permanent makeup og hvem som behandler - plus før -og efterbilleder

Carbon peeling – hvad gør den, hvad er resultatet og hvordan foregår behandlingen?

3e22e3ea-555d-4651-88f9-38709ae217b7

Jeg var på besøg hos Art By Nikka i går, hvor jeg får foretaget min permanente makeup. Jeg har længe overvejet at få foretaget en carbon peeling, derfor havde jeg, sammen med permanent makeuppen, bestilt tid til sådan en også. Imens jeg var i gang med behandlingen, lagde jeg billeder og videoer af behandlingen ud på snap og Instagram story (jeg lægger jo næsten ALT ud på disse SoMe!) og jeg fik simpelthen så man snaps og beskeder tilbage med spørgsmål til behandlingen, så derfor har jeg valgt, at skrive dette indlæg.

Inden jeg afprøver eller giver mig i kast med en ny behandlingsform/metode, læser jeg altid MEGET op på produktet, den eventuelle klinik, selve behandlingen, mulige resultater m.m. Jeg gider ikke spilde min tid eller mine penge på noget, der alligvel bare ender med at skuffe mig. Jeg har hørt så meget godt om carbon peeling, jeg ved at den er smertefri, ved at resultatet kan ses med det samme efter behandlingen og jeg har selv set nogle gode resultater efter behandlinger med den, så jeg skulle selvfølgelig prøve den.

Hvad er en carbon peeling og hvilken effekt har den? 

Carbon peeling er en laser peeling. Laserne “skyder” kulstoffet, carbon, og de andre næringsstoffer ind i huden – dette medvirker også til at snavs og urenheder bliver trukket ud af porerene. For det mest optimale resultat skal der 3-4 peelinger til.

Hvilken virkning har en carbon peeling:

  • Frisker huden op
  • Nedsætter hudens olieproduktion
  • Reducerer rynker
  • Reducerer store porer
  • Reducerer akne
  • Øger collagen produktionen i huden

 

Herunder en kort video af behandlingen

video-4

Jeg har som skrevet fået foretaget min carbon peeling hos Art By Nikka og det er helt sikkert en behandling, jeg vil fortsætte med. 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Skønhed

 

Samfund

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor anbefaler jeg permanent makeup og hvem som behandler - plus før -og efterbilleder