Hvis du viser kavalergang, så er det sgu da også din egen skyld, at folk taler grimt og respektløst til dig!

Hvorfor vælge laser fremfor barbering, voks og epilator?

Hårstubbe, knopper, udslæt og kløe. Dette er bare nogle af de gener mange oplever ved barbering og voks. Barbering er irriterende, da hårene hurtigt vokser ud igen og hvis man barberer sig for ofte, irriterer man huden og kan risikere grimme, synlige knopper eller udslæt og så er man jo lige vidt. Voks er ofte et bedre valg end barbering, da huden er glat i længere tid og man kan leve hårfri – i en lille periode (3-5 ugers tid). Derefter skal hårene vokse ud, til de er 5-10 mm. lange, hvilket vil sige, at man i den periode, hvor man venter på at de vokser sig lange nok, må undvære den glatte hud – det samme er sig gældende med epilator.

Jeg har fået nok af barbering, voks og epilator og vil nu være de irriterende hår helt kvit! Jeg har derfor valgt at få laser hårfjerning. Jeg startede med behandlinger under armene og da jeg hurtigt så det gode resultat og er jeg derefter fortsat med benene.

img_3889

Laser hårfjerning

Jeg får foretaget mine behandlinger hos Klinik Aesthetics. Klinikken benytter sig af en af de førende lasere på markedet (ipl laser: Ellipse Nordlys – læs mere om laseren her). Behandlingen er hurtig og effektiv og garanterer en permanent reduktion af hårvæksten. Derudover er behandlingen skånsom mod huden og er ufarligt. Laseren kan indstilles til de forskellige hårtyper – f.eks. er mine hår (på benene især) er lidt tykkere og lidt mere genstridige (jeg er jo halv pakistaner) end f.eks. en person, der er 100% dansk. Derfor skal laseren indstilles på forskellige niveauer alt efter hud -og hårtype.

Hårvæksten foregår i en cyklus med nogle faser, hvilket vil sige, at laseren fjerner/kraftigt minimerer hårene i hver fase for hver gang, man får en behandling. Efter behandlingen falder hårene af og så er du hårfri i en månedstid. Så kommer den anden fase og der får du så en behandling igen, så den forsvinder – til sidst: hårfri!

Selve behandlingen

Selve behandlingen er relativt hurtigt overstået. Første gang man ankommer til en behandling, bliver fremgangsmåden præsenteret og man har mulighed for at stille spørgsmål og få svar på disse. Hårene skal være barberet inden behandlingen (dette er der første gang mulighed for at få gjort på klinikken, da der skal tages billeder af det ønskede behandlede område) Det er dog vigtigt, at man ikke har vokset sig, anvendt en epilator eller lignende inden behandlingen, da der skal være hår fra hårroden, for at det kan fjernes med laser.

Lige inden behandlingen optegnes der nogle “retnings-felter” på huden og der påføres en gel der skaber kontakt mellem laser og huden.

Se en lille kort video af en behandling her.

Der er altid en rolig, venlig og serviceminded atmosfære på klinikken. Jeg føler mig altid godt tilpas og i trygge hænder når jeg besøger klinikken og behandlerne er meget kompetente og professionelle.

Endnu en lille video af en behandling.

Da det er laser, der bliver brugt, kan det selvfølgelig mærkes – men kun så længe det står på. Som man kan se i videoen, er det ikke slemt. Jeg får ved f.eks. hårfjerning under armene ca. 7 “lysstød” under hver arm og det tager ca. 15 sek. Efterfølgende er der intet at mærke. For at opnå det optimale resultat skal man have foretaget 5 behandlinger. Jeg har fået 3 behandlinger under armene og jeg er næsten helt hårfri nu.

Resultatet 

Jeg skulle virkelig have fået foretaget laser hårfjerning for lang tid siden. Følelsen af altid at have glat hud helt uden hår er simpelthen fantastisk. Jeg har som skrevet indtil videre fået foretaget 3 behandler under hver arm og jeg er næsten helt hårfri allerede. Følelsen af at jeg ikke skal bekymre mig om barbering, knopper etc. er bare skøn! Især i disse sommer måneder – jeg kommer aldrig ud for, at jeg har glemt at barbere mig. Tanken om, at jeg fremadrettet ikke skal bekymre mig om uønsket hårvækst er helt fantastisk og giver en dejlig frihedsfornemmelse! 

For mere info om laseren eller andre spørgsmål kontakt meget gerne klinikken: www.klinika.dk, tlf: 27222220 eller skriv en privatbesked til klinikkens FB side

Klinikken kører også med nogle fordelagtige pakketilbud på laser pt. – se dem her.

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Samfund

 

Dating

 

Personligt

 

Skønhed

 

Træning

Div. 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Sm

  Er pakistaner, og nøj hvor er det træls med de sorte hår 😰
  Overvejer stærkt laser fra top til tå. Vil høre om du også har fået laser på mave og ryg? Har nemlig en del hår på ryggen og maven hvilket sætter begræsninger for mit sociale liv. Har fx ikke lyst til at gå med bikini når jeg på stranden.
  Og forresten hvor mange behandlinger har du fået på benene indtil videre og er du blevet helt hårfri under armene?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Saimah.

   Jeg har ikke selv fået fjernet hår på maven og ryggen, men jeg kender folk, der har.
   At have hår der er nemlig så intimenderende for en kvinde og jeg forstår fuldt ud, at
   du gerne vil have det fjernet. Især taget i betragtning af, at jeg er så lykkelig for
   at få fjernet mine på benene (som også er ret mørke). Jeg vil anbefale dig at tage kontakt
   til en klinik og høre ad. Huske nu, at de arbejder med det til dagligt og intet odiøst
   eller underligt ser i det 🙂

   Jeg ønsker dig held og lykke med projektet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du viser kavalergang, så er det sgu da også din egen skyld, at folk taler grimt og respektløst til dig!