150kr - at handle vin for!!!!

4 ting du måske ikke anede “giften” botox kan bruges til.

img_0212

De fleste af os ved, at botox bruges til at behandle og minimere rynker – du kan læse om hvad botox egentlig er og gør her. Men bakterien, som faktisk hedder Clostridium botulinum, kan faktisk også bruges til en del (måske i nogens verden) mere nyttig ting. Her er 4 ting man, udover det kosmetiske, kan bruge botox til:

 

Hovedpine/migræne

Botox kan i visse tilfælde reducere migræne. Dette kan være en mulighed for folk, der føler sig hæmmet i hverdagen af sine gener. Derved kan man også reducere mængden af medicin. 

 

Neurologiske sygdomme

Botox er faktisk et meget anerkendt middel til behandling af muskelkramper (f.eks. musklerne omkring øjene, i halsen – eller stive og spændte muskler som f.eks. i arme, håndled, ankler m.fl.) Da botox blokerer nerveimpulserne, der stimulerer musklerne til sammentræninger, er det et yndet middel til kramper, da det er lammende.

 

Inkotinens

Hvis man f.eks. har haft en rygmarvsskade, lider af multipel sklerose eller bare ikke tåler lægemidler, der kan minimere/fjerne inkotinens, kan botox bruges som behandlingsform.

 

Svedsekretion 

Øget svedtendens (hyperhidrose) kan forekomme via det sympatiske nervesystem, der ved øget legemstemperatur udvider hudens blodkar. Det kan også være grundet forskellige sygdomme som som f.eks. for højt stofskifte eller lavt blodsukker. Øget svedtenden kan være en stor gene og være hæmmende i forhold til valg af tøj og i sociale sammenhænge.

Botox kan indsprøjtes i de ramte steder på koppen (armhulerne) og efter 1-14 dage vil man kunne mærke effekten. Effekten holder ca. op til 7 måneders tid.

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

Skønhed

 

Samfund

 

Personligt

 

Dating

 

Træning

 

Div. 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

150kr - at handle vin for!!!!