Skal man altid fortælle, hvis man kender til utroskab - NEJ!

Mænd og botox og fillers – hvorfor skulle det være et no go?!

Efter jeg er begyndt at bevæge mig lidt rundt i “botox og fillers verdenen” og skrive om det, oplever jeg faktisk at ret mange mænd spørger indtil de forskellige behandlinger – men dog mest med den der “ej, altså… får mænd virkelig sådant noget lavet, hvad får de så lavet, ej hvorfor?” osv. og det evige spørgsmål er altid “Jamen, hvad synes du egentligt om, at mænd får lavet noget?” For at tage den helt straight up: jeg synes, det er så fint, hvis mænd får lavet lidt forskelligt – dog er det i min optik meget vigtig, at det ikke visuelt er alt for tydeligt. at man har fået lavet noget – især når det kommer til mænd! Det skal se naturligt ud. Men hvis man kan forbedre noget ved sig selv, som gør en mere glad og tilfreds, når man ser sig selv i spejlet – hvorfor så ikke gør det? – og jaja, vi bliver alle ældre, og vi skal selvfølgelig acceptere det og bære os selv på bedst mulig måde “med” og ikke imod vores alder – men min holdning er bare, at hvis lidt filler i overlæben (fordi den er ikke-eksisterende, når man smiler), eller lidt botox i panden for at fjerne de meget dybe furer, kan gøre dig rigtig glad, hvorfor så ikke gøre det? – det ændre jo ikke markant på ens udseende, men det gør bare noget for helhedsindtrykket – og især for ens egen opfattelse af sig selv – altså en forbedring af ens eget udseende.

Mænd og kosmetiske behandlinger 

Når jeg sidder inde i klinikkenAesthetics, (hvor jeg arbejder) ser jeg en del mænd komme ind og det er faktisk dejligt at se. Dette betyder at det tabu, der er omkring behandlinger af kosmetisk karakter til mænd, stadig bliver mindre og mindre – men det er dog stadig at se. Jeg tror egentlig, at mange mænd er interesseret og nysgerrig på området (det kan jeg jo også høre, når jeg taler med dem – selvom de ofte forsøger at pakke det lidt ind) Det er mere det med at overvinde sig selv til at prøve det første gang. Derudover ligger der nok også noget macho man i det at undgå det: “Sådan noget fimset fis – det er sgu da ikke noget for en rigtig mand”- agtigt noget. Og det er efter min mening noget pjat! Der er intet fimset i at vil se så frisk ud, som man føler sig og pleje sit udseende. 

Et eksempel på dette er f.eks. er disse to billeder herunder:

15355561_10210457704571695_3262210917489205513_nDer er en del år i mellem disse billeder og det er tydeligt, at der er en forskel. På trods af at det højre billede er det nyeste og han er ældst på dette, ser herren, Marc, en del yngre ud. Linjerne i panden er væk, linjerne omkring øjene er minimeret og huden mere klar og frisk at se på. Som man ser, når man sammenligner billederne, ser Marc mere frisk og oplagt ud på det højre billede. Det ses også på billederne herunder – derudover har han på efterbilledet (det til højre) fået et mere markeret hageparti – og det er ikke kun grundet vægttab – det er simpelthen kosmetisk. 

 

15421018_10210462687616268_6046242520888961678_n

Disse behandlinger som billederne herover viser, har Marc har fået er foretaget hos Klinik Aesthetics.

Hurtigt, nemt og effektivt 

Som man kan se kan det tage en del år af ansigtet at få foretaget nogle enkelte kosmetiske behandlinger. Og da det tager en halv times tid, fra man ankommer til klinikken, til man går ud af døren igen, er det en hurtig og effektiv behandling.

Hvis man ønsker at udforske verdenen lidt mere forefindes de forskellige behandlinger og priser her.

Klinikken afholder til tider events, hvor priserne er noget lavere – hvis dette har interesse, eller hvis der er spørgsmål generelt, kan man kontakte mig på mail: rikke.rasmussen@yahoo.com eller min FB: Rikke Chili Rasmussen ellers kan der skrives en privat besked til klinikkens FB side eller til klinikkens mail: info@klinika.dk

Lad os nu bryde det fjollede tabu og nyde godt af de muligheder, der ligger foran os.

 

SnapChat: chilirikke

E-mail: rikke.rasmussen@yahoo.com 

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man altid fortælle, hvis man kender til utroskab - NEJ!