Ekstrem volumen til selv det tyndeste og fladeste hår!!

Mine favorit mascara til flotte lange bambi-vipper! + et par alternativer

img_5177

Jeg er blevet spurgt meget indtil hvilken mascara, jeg bruger, så derfor har jeg lavet dette indlæg 🙂 Jeg bruger kun vandfast mascara. Dette gør jeg grundet, at jeg synes, at de holder buen på vipperne 100 gange bedre + det faktum at jeg til dagligt cykler rundt i København og med dette fantastiske vejr, vi har her i Danmark, vil jeg for alt i verden undgå at møde op til forelæsning eller på job med mascara hængende nede på kinderne grundet en irriterende byge, så derfor altid vandfast for mit vedkommende.

image

Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara (Helena Rubinstein) 270kr – kan købes på Cocopanda.dk. Den er ofte på tilbud (Link)

Denne masara er en vandfast mascara, der giver rigtig lange, fyldige vipper og dragende vipper. Med denne mascara er vipperne forholdsvis nemme at frisere i form – dog skal det gøres ret hurtige efter mascaraen er blevet påført,. da den jo er vandfast. Denne mascara er min yndlings og jeg vender tilbage til den gang på gang! <3

LASH QUEEN VOLUMEN MASCARA Waterproof (Helena Rubinstein) 270kr

 LASH QUEEN VOLUMEN MASCARA Waterproof (Helena Rubinstein) 265kr – kan købes på Nicehair.dk – Denne er også ofte på tilbud (Link)

Denne mascara er en vandfast mascara, der giver lange, smukke adskilte, fyldige og perfekt farvede vipper. Denne mascara, synes jeg, er lidt svære at håndtere end Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara, så jeg anbefaler at man starter med Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara og så køber denne efterfølgende 🙂  Vipperne får en super flot volumen og længde med en vandfast formel, der holder perfekt i både saltvand og klor – og selvfølgelig passer den perfekt til disse regnfulde dagen, vi desværre har en del af her i Danmark. Børsten på mascaraen er bundet i fine tætte rækker med børster i to længder. De korte gør det muligt at få farven ensartet på vipperne, mens de længere griber fast om roden og hjælper til at afskille vipperne (lidt!)

Dior Diorshow Mascara Ca. 269kr – kan købes på Nicehair.dk. (Link

Diorshow bliver beskrevet så ledes på Nicehair.dk: “Black Out Mascara er en yderst nyskabende mascara. Denne mascara indeholder Black Fix Complex, som er en unik blanding af dybt mættende pigmenter, der har en cremet konsistens, hvilket perfekt gengiver intensiteten af kohl. I Dior Diorshow Black Out Mascara findes også et fortykkende pulver, som gør at denne mascara lader vipperne blive på deres plads efter påføring, så deres bue ikke falmer over dagen. Opsigtsvækkende intens og nu i en vandfast formel!” (Link)

Jeg må dog sige, at jeg ikke er synderligt imponeret over denne mascara – dog brugte jeg den, før jeg prøvede dem fra Helena Rubinstein. Den rammer fint hver vippe med mascara, men mine vipper klumper desværre noget sammen, når jeg bruger den. Jeg synes heller ikke, den bibeholder buen og holder vipperne afskilte så flot som den fra Helena Rubinstein – måske er det grundet, at denne er lidt mere “cremet” – Jeg går i hvert fald ikke tilbage til denne mascara, efter jeg har fået kendskab til Helena Rubinsteins mascaraer.

L’Oréal Double Extension Mascara waterproof  150kr – kan købes i Matas og Magasin m.fl.

Hvis man ikke vil bruge helt så mange penge på en mascara, synes jeg L’Oréal Double Extension Mascara waterproof er et godt alternativ. Denne vandfaste mascara giver god volume og en flot længde. Det er en mascara i to trin. Trin 1: Påfør den styrkende base med Ceramide R. Trin 2: Påfør mascaraen som indeholder sorte pigmenter. Jeg synes dog ikke at denne giver det samme resultat som HR mascaraerne, men den er et godt alternativ til prisen.

Maybelline Great Lash Mascara Very Black 70kr – kan købes i Matas.

Denne mascara er legendarisk og de fleste kender den. Den er ret billig og jeg ved, at der er  mange makeup artister, som bruger den – og den blev faktisk USA’s nr. 1 i 1971! Den giver fylde, klumper og klatter ikke. Dog er den IKKE vandfast, og jeg har bruger den udelukkende som reserve mascara. For at få det bedste resultat, påfør da fra rod til spids. Fortsæt med at opbygge volumen, indtil du har opnået det ønskede look. Lad ikke mascaraen tørre mellem lagene. Fjernes let med vand og sæbe. Jeg synes dog ikke, at denne giver det samme resultat som HR mascaraerne.

Husk altid at der er forskel fra person til person, hvad og hvilken mascara, konsistens og farve itensitet osv. man ønsker – min yndlings er i hvert fald bare Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara (Helena Rubinstein) og LASH QUEEN Waterproof (Helena Rubinstein)

SnapChat: chilirikke

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

 Læs også gerne: Ekstremt volumen til hår på under 10 min. — Den af de værste følelser – forelskelse —  Hvis vi ikke har hemmeligheder for hinanden, kan vi ikke have et parforhold —- 12 ting, jeg er glad for, at jeg har lært, inden jeg fylder 30 — De værste opening lines på Tinder — 10 ting alle kvinder på Tinder har tænkt —-  Øjenbrynsløft med botox — Betal dog selv for dine fortrydelsespiller, kvinde! —  Jeg har fået mine elskede æblekinder tilbage — Det har gjort min morgen/makeup-rutiner så meget nemmere!! —  Restylane (2) imod mørke rander — Dickpics!! — Jeg er en forfærdelig kæreste — Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider, BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,— UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstrem volumen til selv det tyndeste og fladeste hår!!