Jeg ønsker mig ikke børn - skal jeg lade mig sterilisere?

Jeg er en forfærdelig kæreste

image

Selverkendelse er en god ting…

Jeg tror, at mine ekskæresters mest primære tanke kan opsummeres således “Hvad har hun nu gang i?”

Og helt ærligt, så kan jeg godt forstå, at de ikke kan finde ud af mig eller finde ud af, hvor de har mig, da jeg sjældent selv ved, hvor jeg har mig. 

Jeg er en person, der er meget entusiastisk. Der skal ikke særlig meget til at gøre mig vildt glad, energifuldt, rørt eller bevæget og det kan nogle gange være ret overvældende – især hvis man ikke selv er sådan en type.

Jeg bliver hurtigt fascineret af en idé eller en ting og så sætter jeg alt ind på det og har det med at glemme alt omkring mig – også de vigtige personer i mit liv.

Den ene dag vil jeg slå mig ned og have en fast base – dagen efter tænker jeg “nej nej nej – jeg skal være single helt uden forpligelser”

Derfor tror jeg også, at jeg er en svær person at date. Jeg har ofte fået at vide, at jeg er svær at læse… Det er nok meget rigtigt, når jeg ofte selv er i tvivl om, hvad der er det rigtige for mig…. et par dage efter. Oveni det er jeg super distræt og får nok ikke lige svaret i tide – jeg arbejder dog på det! 

Min seneste kærestes blik og hele hans krop skreg ofte i vores diskussioner af frustration “Så bliv dog voksen!” Og det værste er, at jeg elskede ham meget højt og der var ikke noget jeg hellere ville end at være sammen med ham og finde ud af, hvad jeg selv ville.

Så kan man komme og sige “Du har jo bare ikke fundet den rigtige endnu” Men den tror jeg faktisk ikke gælder i alle tilfælde og til alle tider. Nogle gange kan det nok også bare være fordi, man er et snot forvirret menneske og generelt er meget svær at finde ud af 😉

Når det så er sagt, er jeg et meget lykkeligt menneske – til trods. Der skal VIRKELIG meget til at få mig ned i kulkælderen! Jeg har nogle fantastiske mennesker omkring mig, der har “accepteret tingenes tilstand” og elsker mig højt, med alt hvad jeg (og det) indebærer. 

Sælger jeg mig selv særligt godt her?…. Nej, nok ikke… Om ikke andet er det sandheden! Og jeg må jo selv tage ansvar for mig selv og min forvirring. – Og meget kan jo ændre sig med tiden… hvem ved… 😉

Instagram: @rikkechili

Facebook blog side: Rikke chili blog

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

Læs også gerne: Skal jeg lade mig sterilisere — Permanent makeup – de bedste råd til at vælge den rigitge og mest kompetente behandler – Den helt store forskel på disse to billeder — Restylane imod mørke rander under øjene — Sorgenfri – Chok med chok på!! — Permanent makeup – pas på med hvem du vælger som behandler!! — Freddy Wr Up bukser + rabatkode!! —– Husk nu, hvor du kommer fra, åhh come on!! — TEST: Nivea Afterahave for men som primer — Mit uperfekte jeg — Jeg mistede min elskede kammerat, men fik en vidunderlig veninde,— Naturlig skønhed er det bedste og mest korrekte til alle tider – BULLSHIT —- En vippeserum der faktisk virker,—- Jeg er f***ing stolt,—- Jeg er efterhånden nået den alder,—- Vind skønne produkter fra Smashbox,—- UPDATE, permanent makeup LÆBER,—- verdens BEDSTE primer!!, —-Permanent makeup LÆBER,—- Vipper der sidder PERFEKT,—- verdens bedste mascara og mine allerbedste mascara tips! —- permanent makeup øjenbryn, —– få det meste ud af din tid i centeret! —– Super tip til mørke rander om øjnene, —- Reality-livet har været godt for mig, —- update! Permanent makeup (øjenbryn), —-10 små-underlige facts om mig —- Den bedste og billigste tørshampoo, —-det bedste brow kit ever,—- spis nu den kål, piger!—- test af behandling med swiss-skin-renewal,—- verdens bedste øjenbryn kit,

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig ikke børn - skal jeg lade mig sterilisere?