Permanent makeup - eyeliner

Vipper der sidder perfekt!

Hvis man ønsker flotte og ikke mindst lige/pænt siddende øjenvipper, er det vigtigt, at man plejer dem godt. Jeg vil i dette indlæg, komme med nogle af mine gode råd til, hvordan jeg får  flotte afskilte bambi vipper. Desværre kan jeg ikke komme med hurtige råd til at få længere vipper, men jeg kan komme med nogle råd, til at få dem til at syne længere og pænere 🙂

For at få længere vipper, må man ty til vippeserum – jeg har hørt godt om denne og denne serum men må indrømme, at jeg ikke selv har prøvet dem…. endnu 😉 Jeg er dog ved at afprøve en anden serum, som jeg faktisk er ret imponeret over!! Der kommer snart et indlæg om denne 🙂 

image

Jeg har skrevet et indlæg før, om nogle rigtig gode mascara tips (også hvordan man får det flotte-lange-falske-vippe-bambi-look) læs det her! – Og et indlæg om hvilken mascara, jeg bruger – læs det her! – derudover har jeg hørt rigtig godt om denne mascara. Overvejer at prøve den næste gang 😉

 

 

1. Den rigtige mascara

Og lige netop hvilken mascara, man bruger, er vigtig! Ikke alle mascaraer passer til alle og her er kun ét råd, prøv dig frem! Det er et irriterende råd, men dog det eneste rigtige. 

 

 

 

2. Vandfast

Jeg ved godt, at mange nok er i mod dette råd, men jeg bruger KUN vandfast mascara og har gjort det i 10 års tid nu. Der er en del grunde til dette. Jeg cykler dagligt rundt i København og med dette fantastiske vejr, vi har her i Danmark, vil jeg for alt i verden undgå at møde op til forelæsning eller på job med mascara hængende nede på kinderne grundet en irriterende byge. Og så synes jeg, at vandfaste mascara holder buen 100 gange bedre!! 

 

3. Zik zak

Påfør altid mascaraen med zik zak bevægelser fra base til top. På den måde rammer du alle vipperne med mascara. Sørg at ramme basen, da det er her buen på vipperne starter!

 

 

4. Fjerne mascara

Jeg bruger ofte kokosolie til at fjerne min mascara med, som skrevet i dette indlæg om kokosoliens fantastiske virkemidler. Det man blot skal huske her er, at vipperne derved er smurt ind i olie, hvilket vil sige, at man umuligt kan lægge mascara på lige med det samme. Derfor er det vigtigt at fjerne mascaraeren om aftenen og så køre over med skintonic dagen efter, inden mascaraeren påføres. Dette gælder også alm. produkter til at fjerne mascara med. Mange af dem indeholder olier, hvilket medvirker, at mascaraen er svær at påføre, så det bliver pænt, for ikke at sige umuligt.

 

 

5. Hvilken mascara-fjerner

Hvis du skal ud om aftenen og have ny mascara på, vil jeg anbefale denne øjenmakeup-fjerner. Den er uden olie og fedter derfor ikke, hvilket gør det muligt at påføre mascara, lige efter den gamle er fjernet. Husk at lade produktet hvile på vipperne i 30 sek. (evt. med en vatrondel) og fjern derefter mascaraen. på denne måde undgår du at ødelægge vipperne ved at gnide. 

 

 

6. Vippebukker

Jeg bruger altid en vippebukker. Jeg starter med at bukke vipperne ved basen og så drejer jeg bukkeren op ad (så den står vandret ud i luften, men imens den stadig har lidt fat i vipperne ved basen) og så klemmer jeg igen. Dette skaber en pænere bue og får den til at holde længere. Når jeg så påfører vandfast mascara, holder buen hele dagen.

 

 

7. Vippebukker til krøllejern

Opvarm vippebukkeren med en føntørre. Dette virker ligesom et krøllejern og giver en smuk bue, der holder længe. HUSK!!: Vippebukkeren kan blive MEGET varm, hvis den bliver opvarmet for meget. Den skal kun varmes ca. 5 sek. Mærk først med hånden på vippebukkeren, inden du bukker vipperne – hånden er knap så varm-følsom som huden omkring øjene.

 

 

8. Skil vipperne af

Brug en vippebørste. Efter påføring af mascara, så er det med at få skilt de vipper, der sidder sammen. Her kan bruges en vippebørste eller noget andet, der kan komme ind imellem vipperne. Hvis man bruger en vippebørste, skal man bare passe lidt på, så man ikke får mascaraen med af.  

 

 

Håber I kan bruge rådene og få flotte perfektsiddende vipper! <3

 

Læs også gerne: test af behandling med swiss-skin-renewal, verdens bedste øjenbryn kitmine favorit produkter til glansfuldt stærkt og smukt hårmin største beauty fejl jeg nogenside har lavet

 Instagram: rikkechili

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanent makeup - eyeliner