10 små underlige facts om mig!

Update! Permanent makeup (øjenbryn)

Nu har jeg fået tegnet mine øjenbryn (permanent makeup) op for 2. gang hos Dermalounge! – indlæg om første gang kan læses her!

image

Jeg bliver mere og mere glad for det! Bare det at vågne op om morgenen og gå ud og se mig selv i spejlet, og de sidder der bare! Jeg skal til Dubai snart (ren afslapningsferie) og tanken om, at øjenbrynene sidder perfekt (selv efter en svømmetur) er jo så skøn

perm. makeup

Når det gælder permanent makeup som øjenbryn, skal de tegnes op mellem 2-4 gange. På den måde kan der lægges forskellige farver i, som der kan give den der eftertragtede 3D effekt. Det nedenstående billede er før og efter første optegning.

11793140_10206341255986895_1013599173_n

De er lidt mørkere her (på efter-billedet) end de ender ud med at være efter de er helet (ligesom en tatovering) Hvis jeg vil have dem så mørke, er det også muligt ved 2 optegning. Når det er helet, bliver looket (øjenbrynene) mere pudret og lækkert (så det ikke ser så “hårdt” ud)

Det efterfølgende billede er fra før 2. optegning og efter (en uge efter så det er helet)

image

Her er der blevet lavet skygger og 3D effekten er mere tydelig + at farven er mere fremtrædende.

image

Jeg er simpelthen bare så glad for det! Det letter virkelige ens hverdag.  Jeg ved endnu ikke, om jeg skal have tegnet op en sidste gang – det skulle blot være, hvis jeg synes, der mangler lidt farve. Jeanette og jeg blev enige om at gå stille frem, så kan der jo altid komme mere farve i, hvis det ønskes (det er jo lidt svært at gå den anden vej) 😉 Men hvis man på forhånd præcis hvordan og hvorledes, så behøver man jo ikke benytte denne fremgangsmåde 🙂 

For priser kontakt da Dermalounge og forhør dig! Jeanette er meget venlig og serviceminded og er god til at vejlede. 

– Lige nu kan du få 100 kr i rabat på første behandling (bare lige nævn det, når du bestiller tid) 😉

Link til Dermalounges Facebookside og hjemmeside, hvor der også findes flere billeder af diverse behandlinger. 

Love! <3

Læs ogsp gerne: Min største beauty fejl!!!Verdens bedste primer! Bedste øjenbryn kitDen bedste og billigste tørshampooFå det meste ud af din tid i centeretmed disse råd bibeholder du motivationenkosten betyder mest! og Slip af med den irriterende appelsinhud! – på 4 uger!

Instagram: @rikkechili

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 små underlige facts om mig!