De bedste mascara tips, der findes!

Jeg har altid håbet på det, men alligevel… Hvordan kan man være så heldig?!

16697_10204003140451626_3717192932788180039_n
Jeg sidder her i en stille stund herhjemme i min dejlige lejlighed på mit skønne Nørrebro med mine elskede små misser-hunde, der ligger ved siden af mig og sover, – og filosofere lidt over de sidste 9-10 års tid.

Hvis der var nogen, der havde sagt til mig for 9-10 år siden, at jeg om 10 år ville sidde i København, på Nørrebro med en HF og en bachelor i rygsækken og en igangværende kandidat, ville jeg aldrig tro dem! For 10 år siden sad jeg uden job, uden skole, var stort i RKI, i et voldligt og meget dysfunktionelt forhold, var afhængig af et morfinpræparat, stod op kl. 16 om eftermiddagen (hvis jeg da overhovedet stod op) og levende kun for weekenderne. Når jeg tænker tilbage på den tid, er meget af tiden forsvundet fra min hukommelse. Jeg tror måske, det handler om fortrængning. De ting der skete da er så langt fra det menneske, jeg er i dag. Når jeg tænker på nogle af de situationer, jeg har været indblandet i, forstår jeg slet ikke, at det var mig. Jeg kan slet ikke genkende den person. 

Jeg er så lykkelig over, at jeg er, hvor jeg er i dag. Tanken om alt det jeg har skulle gå i gennem for at komme til netop dette sted livet, hvor jeg er nu, er for mig stadig stor – jeg bliver sgu lidt stolt og mærker en tåre presse sig på – af glæde og lykke! Det har været en lang og sej kamp, og den er jo ikke ovre, men jeg ved jo, at det er det værd. Hver gang jeg kommer ud for noget, der virkelig kan få mig ned med flaget, tænker jeg altid på, hvad jeg HAR været i gennem – og det skal f***eme ikke være forgæves!

Jeg er lykkelig og så beæret over alle de muligheder, jeg har været så heldig at have fået indtil videre. Over de mennesker der har hjulpet mig til at komme hertil!!!!! – og jeg er stolt af mig selv og glad for, at jeg gav mig selv lov til at vise (mest overfor mig selv) at man f***eme kan, hvad man vil!!

 

Lige et lille meget personligt indlæg, som kommer helt inde fra hjertet af. Nogle gange skal man bare vende tingene lidt på hovedet for at se det gode og vidunderlige og derved finde og huske taknemmeligheden for det nuværende! <3  

Rigtig dejlig dag derude <3

 

Instagram: @Rikkechili

Facebook: Rikke Chili Rasmussen

1 kommentar

  • Palle Ødegaard

    Hej Rikke
    Tak for, at du deler dine tanker og bekymringer med os. Jeg er meget glad på dine vegne, over at du er hvor du er idag. Jeg læser med glæde dine indlæg og ser dine billeder på instagram. Og jeg bliver altid i godt humør over din altid positive tilgang til tilværelsen. Håber at du må vedblive med at have det godt. Og ønsker dig alt godt fremover.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste mascara tips, der findes!