Den KLAMMESTE Valentines-gave EVER!!

F***! Folk er syge i skallen!

Jeg er simpelthen så hidsig!! Jeg var ude at gå med misserne her til aften, da jeg bliver stoppet af en ældre dame. Hun ville blot informere mig om, at hendes datters hund havde spist nogle godbidder, hvor der var søm i (Det var sket her på Nørrebro – tæt ved Runddelen) Hun nåede heldigvis at se, at den spiste noget, og fik det ud af munden på hunden.

Godbidder med søm i??!! Hvor syg og smålig har man lige lov til at være?! Hvad er det for nogle sølle SØLLE mennesker, der kan finde på sådan noget?! Jeg har hørt om det før, men jeg er lige rystet over det hver gang! 

Jeg er lige kommet hjem igen og sætter mig ned for  at skrive dette indlæg, går lige hurtigt på FB og ser dette link. (Fra linket: “Vi advarer hundeejere: Bliver din hund akut dårlig, har fået diarré og/eller opkastninger eller lav temperatur kan den være forgiftet med rottegift i Værebropark området i Bagsværd”)

Så vær opmærksomme, hundeejere – der findes nogle syge SYGE mennesker derude!! 

 image

1 kommentar

 • Michelle Eckert

  Hold kæft hvor er det da vanvittigt! Undskyld mit sprog, men føj for satan, hvor findes der altså forfærdelige mennesker!

  Godt at der ikke skete dine hunde noget, håber I får en dejlig aften <3

  Kig meget gerne forbi, knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den KLAMMESTE Valentines-gave EVER!!