• ···
Chleopatra! Så lækre produkter!

Barbér jer i ansigtet – KVINDER!!

………. Men lad dog for Guds skyld være med at fortælle eller værre endnu vise jeres mænd det (tænker jeg bare) 😀

Barbering kvinde

Jeg lavede lige en overspringshandling fra læsningen og gik en tur ind på BT og faldt over denne artikel: (Link)

Om det er rigtigt, at vi får blødere hud i ansigtet ved at barbere hårene, ved jeg faktisk ikke. Jeg synes dog, at man igennem tiden har hørt meget frem og tilbage med det. Den hudslibning, man skulle opnå, når man barberer sig, må være lignende den man opnår, hvis man reglmæssigt eksfolierer sin hud eller får ansigtsbehandlninger.  Dog tror jeg, at det er rigtigt, at vi ikke får mere stride hår ved det, da det jo ikke skulle ændre på hårenes struktur, da det ikke kommer ud med roden, men kun ved hudens overflade (hårene kan jo selvfølgelig godt virke lidt “stridere” da de bliver barberet lige over, så de mister det “bløde” over dem, hvis I forstår) 😀

Jeg har hele tiden tænkt, at hvis ens hår i ansigtet ikke er for synlige eller ikke generer, hvorfor skal man så fjerne dem? – Dog er Dr. Neal Schultz, som der er kommet med påstanden, en stor anerkendt hudlæge på Manhattan (I kan læse om ham her), så mon ikke der er noget om det?

– måske bliver dette os kvinder fremover:

 

barber aa

 

You never know! 😀 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chleopatra! Så lækre produkter!