• ···
Banan/kokos/kakao pandekager!

Synde – lidt!

Jeg er så glad for at spise, som jeg gør. Jeg får det fysisk og psykisk bedre, plus at min krop også har forandret sig meget på det sidste halve års tid. Jeg får ikke motioneret nok, da jeg helt ærligt hader det – det er slet ikke mig at stå i et fitnesscenter og gå amok, desværre! Jeg cykler fra A til B og det må så være min motion. Man kan sige, hvad man vil, men en rigtig og sund kost medvirker bare til et skønt liv!

Meeeennnn….. Nogle gange har man bare lyst til noget lækkert. Jeg har tidligere lavet nogle opskrift-indlæg om sunde pandekager, sund chokoladekage m.m. – men nogle gange har man bare brug for noget hurtigt!
Derfor har jeg her samlet nogle af de ting jeg “synder” med, når jeg virkelig har brug for lidt sødt, en snack eller bare noget andet end det, jeg plejer at spise – og ikke orker at bage 😀
Husk at disse “syndere” ikke er noget, man skal spise hver dag, hvis man vil tabe sig, men kun de dage, hvor trængen kan blive for stor 😉 – Der udover er der også E-stoffer, stivelse og kunstige sødestoffer  i nogle af dem (hvilket jeg ikke selv er en kæmpe fan af, men nogle gange er det bare nødvendigt!) 😀

Thise Mejeri Skyr med vanilje ca. 10 kr Superbrugsen, Netto m.fl.

Næringsværdi pr. 100g (der er 140g i varen)
Energi (kj) 360 kj
Kalorier (kcal) 85 kcal
Protein    9,4    g
Kulhydrater 11,5g
Fedt 0,2g

Denne skyr fra Thise Mejeri er helt fantastisk som et lille “synde-måltid”. Skyr er, i sin naturlige form, rigtig sundt. Grunden til at denne er på synde-listen er, at der er rørsukker (økologisk) i.
——————————————————–
Isis bar (flere varianter) ca. 10 kr i Føtex, Kvickly m.m.

20140121-194818.jpg

Næringsindhold pr. bar (1 bar 35g):
Energi (kJ/kcal) 503/121
Protein 7 g
Kulhydrater 9,5 g
-heraf sukkerarter 1,3 g
Fedt 4,8 g

ISIS Free Crunch bar er en skøn kombination af chokoladesmag, sprøde pops og lækker sauce med karamelsmag. Jeg er især vild med denne bar, men der er også andre varianter – Med Free Crunch bar kan du i en fart nyde noget, der er godt ☺️

Isis har også meget andet godt. Deriblandt kakao og mørk chokolade

20140121-195827.jpg
——————————————————–
Nødder, kerner og tørret frugt. Meget varierende i pris.

20140121-200237.jpg
Grunden til at disse er på “synde-listen” er at der er relativt meget fedt i nødder (dog det sunde fedt) og en del kulhydrater i den tørret frugt. Jeg spiser dog nødder her dag, men kun kun 10-15 stk. 🙂

————————————————–

Castus naturlig Frugt- og Nøddebar. Ca. 25 kr, 3 stk, Kvickly

IMG_3754.PNG

 

Jeg er blevet ret vildt med denne bar! Den er uden konserveringsmidler og har det højt fiberindhold. Der er 4 forskellig – jeg er mest glad for kakao – den er der dog kun 3 i, der er 4 i nogle af de andre varianter.

INGREDIENSER
Dadler 70%, mandler 10%, ristede hasselnødder 8,0%, kakao (uden tilsat sukker) 5,0%, solsikkeolie, 3,5%, vand.

NÆRINGSINDHOLD
100 g 25 g
Energi kJ/kcal 1620/390 400/98
Fedt 15 g 4,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 1,5 g 0-1 g
Kulhydrat 52 g 13 g
– heraf sukkerarter *43 g *11 g
Kostfibre 10 g 2,5 g
Protein 6,0 g 1,5 g
Salt 0,0 g 0,0 g

Läkerol – Salvi


IMG_4268.JPG

 

Når jeg har lyst til noget salt kaster jeg mig altid over Läkerol indeholder i alt 110 kalorier / 460 KJ per 100 gram 

Hvis I kender til andet “lidt-snyde-lækkerier” så lad mig endelig høre!! 🙂 🙂

3 kommentarer

 • Saima

  Hej Rikke
  Synes du så smuk!
  Kan du lavet et indlæg om dim hverdags makeup? Din makeup ser brænd godt ud i for lækker til love
  Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

   Hej kære Saimah.
   Tusind tak for dine søde ord!
   Jeg har et indlæg i støbeskeen. Jeg håber snart, jeg får det smidt ind her på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KarinaFlindt

  En portion vaniljeskyr med hindbær, som er kogt op og koget lidt ind som topping 😀 muuuums

  tjek min blog ud 🙂

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan/kokos/kakao pandekager!