Sund og lækker wok-ret!
Rikke Chili
Så hurtig, nem, lækker og let at lave! – Skøn wok-ret!
Denne wok ret er et STORT hit hos mig og mine veninder – og så er den, som sagt, bare så nem og hurtig at lave. Den kan holde sig 2-3 døgn i købeskabet – hvilket er genialt for mig, da jeg så har aftensmad/ + middagsmad til 2-3 dage 🙂
Opskriften:
- 300 g. rejer
- En frostpose grøntsags wok blanding (her har jeg brugt en fra Kvickly (Coop))
- En dåse hvide kidney bønner (eller dem man kan lide)
- En dåse kikærter
- 1 – 1,5 dl. Edamame bønner
- Det Gode Flødealternativ fra OMA, 50 ml. (55 kcal pr. 100 ml.)
- En dåse light kooksmælk
- Ingefær efter smag
- En halv tske grøntsagsbouillon fra Herbamare
- Lidt salt og peber
- Smag til med soya og fiskesovs
- lidt chili
– Hvis man ønsker mere smag, så brug lidt thai krydderier fra Urtekram. Der kan også tilsættes kylling, hvis man ønsker mere protein i retten.
Enjoy! <3
Ingen kommentarer endnu